WOK ALONG

WOK ALONG Voor de lekkerste Tibetaanse en Indiase gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1971 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok Along. Meer weten? Ontdek meer

1 aug 2022 om 9:50 Eten was lekker, wel erg pittig! Jammer genoeg heb ik ipv 30-40 minuten 1,5 uur moeten wachten op mijn eten.
31 jul 2022 om 22:17 Bezorging pas na 1.5 uur. Helft van het eten was lauw. Dit ben ik niet gewent bezorging en temperatuur eten waren altjjd perfect.
31 jul 2022 om 20:45 Eten was goed, zaten alleen geen stokjes bij (weet niet of dat er normaal wel bijzit)? Was zoveel eten, konden wel 2 mensen van eten
26 jul 2022 om 22:24 Food was great. Delivery was 20 minutes late.
26 jul 2022 om 22:20 Eten was echt heel lekker. Snelle bezorging ook. Ze belde al 3 minuten na de bestelling op dat ze een soort kip niet hadden maar wel vervanging die beetje gekruid was. Vind ik heel netjes hadden net zo goed niks kunnen zeggen want smaakte het zelfde.
26 jul 2022 om 21:35 TOP! Het eten was super lekker! Warm bezorgd en op tijd! Porties waren ook top!
25 jul 2022 om 9:28 Ruim voldoende, maaltijd was nog heet toen het werd bezorgd en smaakte prima.
24 jul 2022 om 22:51 Prima! Ze zijn wat duurder dan de rest MAAR ze zijn wel royaal en mijn wok maaltijd was lekker propvol
24 jul 2022 om 21:45 Scherp geprijsd - aan 1 portie van hun Nepalese eten heb ik voor 2 dagen genoeg! Hartstikke lekker, vriendelijke bezorgers, echt toppers.
19 jul 2022 om 20:55 Heerlijk gegeten, was voor mij de eerste keer, maar is zeker voor herhaling vatbaar. Werd geleverd op de aangegeven tijd. Was zonder vooraf bestellen 40 minuten. Maar woon dan ook best een stukje rijden , eten was wel lekker warm.
8 jul 2022 om 19:10 Minus 5 stars for the food. How disappointing was this. The vindaloo was not spicy at all and very bland. I've had way beter.
5 jul 2022 om 17:32 Heel lekker